Skip to main content

Wie zijn wij

Over ons

Maak kennis

Onze expertise voor een glanzend resultaat!

Hoewel de maatschappij ons steeds minder tijd lijkt te bieden zijn zaken als de maandelijkse schoonmaak van essentieel belang. Wij begrijpen echter als geen ander dat lang niet iedereen hier de zin, of de tijd voor heeft vandaag de dag, wat er toe heeft geleid dat Cleaning Buddies is geboren.

Daarbij storten wij ons met veel enthousiasme en kunde op het in goede banen leiden van jouw overige werkzaamheden zoals bijvoorbeeld schilderwerk, het leggen of verwijderen van vloeren of het leeghalen van je tuin. Vegen we daarna de vloer nog netjes aan ook!

Neem contact op

Onze diensten

Heb je hulp nodig?

Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing

Bekijk alle diensten

Over ons

Meer dan schoonmaken

Geen tijd - maar bovenal geen zin in de wekelijkse, of maandelijkse schoonmaak? Laat ons je helpen. Mensen met passie en liefde voor hun vak, wat ze ook daadwerkelijk uitstralen. Organisatorisch en schoon, lekker fris!

100% klanttevredenheid
Eenvoudige communicatie
Professionele service
Neem contact op

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Klaar om de ongerepte netheid te ervaren die je woning, kantoor of gebouw verdient? Onze deskundige schoonmaakdiensten zijn slechts een klik verwijderd. Klik op 'Vraag nu een offerte aan' om een schoonmaaksessie op maat te plannen.